Sommar, sommar, so... more?

Igår var nog den första riktiga sommardagen. Vi hade 22 plusgrader! Jag satt halva dagen vid nissan och läste, hade lite picknick för mig själv, och sedan käkade jag en glass. Mycket trevligt :).

Efter mitt ganska deprimerande inlägg sist har det gått lite bättre på jobbet. Det är inte katastrof längre i alla fall, men jag mår fortfarande inte bra av att tänka på det. Men jag tänkte i alla fall meddela att jag inte har gått under än :).

Idag är det jobb som gäller, men sedan ska jag köpa Guldkompassen som jag sett fram emot. Jag älskade boken (visst, det var några år sedan jag läste den, men ändå) så jag hoppas filmen är skaplig i alla fall. Den film jag ser mest fram emot är Legends from (of?) Earthsea, som kommer någon gång i mitten av maj. På tal om det, jag måste maila till biblioteket och se ifall de kan köpa in den sista Earthsea boken...

I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har köpt en mopphink, haha. Den kostade bara 30 kr på rusta och då fick man hink och mopp och allt. Nog för att det är lite plastskräp, men det var billigt!

Jag tycks aldrig riktigt få slut på disk, nu är hela min diskbänk full med skålar för att jag ätit havreringar till frukost i en vecka utan att disk dem haha. Jag bör väl ta itu med det ikväll, annars kan jag inte äta frukost imorgon :P. Typiskt, det här.

Nej, nu ska jag börja vakna till liv. Ha det!

Rock - hard place - me

Ja, jag får väl göra som jag blir tillsagd och uppdatera min blogg. Jag hade tänkt göra det i helgen men dagarna gick utan att jag gjorde det och så till slut var det dags att gå till jobbet igen. Jag har vårstädat hela lägenheten, slängt ut ljusstakar och filtar (alla utom en... helt utan dem kan man ju inte vara), putsat fönster, moppat golv, dammat, diskat etc. Jag hade tänkt lägga upp någon bild på min nystädade och fina lägenhet (eftersom jag jobbat så mycket de senaste dagarna är den fortfarande fin) men jag orkar inte lägga in dem nu. Ni får stå ut. Vad har jag gjort mer? Jag har läst jättemycket. Jag vill flytta in på biblioteket, men det tror jag inte jag skulle få... Jag vet dock vilken hylla jag skulle vilja bo vid. Hur som helst, Jag ska läsa ut den 3:e boken idag och imorgon ska jag besöka mitt kära bibliotek igen. I övrigt har jag nog inte gjort så mycket. Jag prommenerade en massa och lyckades missa flera bra tv-program. Helgen var rätt lyckad, allt som allt.

Just nu sitter jag och knaprar på min sista minimorot och funderar på morgondagen. Alla tvättider på eftermiddagen var bokade så jag får tvätta på förmiddagen istället. Jag får se när jag orkar vakna... Eftersom jag gått up kl 5 tre dagar i rad och är rätt trött ska jag försöka sova 10-11 timmar, så jag kanske vaknar kl 7 haha. Jag har inte ens glass hemma som kan hålla mig vaken. I och för sig tror jag det skulle krävas en jordbävning för att lyckas med det. Eller en fest hos mina grannar - det är ingefär samma sak.

Jag vet att jag svamlar men jag är jättetrött. Det har varit 3 skitdagar på jobbet. Hur hårt man än har jobbat på morgonen och hur beredd man än varit så har det ändå blivit kaos som man inte lyckats ta sig ur förrän efter rushen. Jag vet inte vad det berodde på. Jag vet inte vad det berodde på och jag hatar att jag inte kan fixa det och jag blir bara så jävla ledsen och trött när ingenting jag gör fungerar. Jag är så trött att jag börjar gråta av att titta på Extreme Makeover. Allvarligt, det måste vara något fel på mig. Hur som helst, jobbet är bara kasst och snart orkar jag inte. Det krävs så mycket energi bara för att låtsas vara på bra humör att jag inte har tillräckligt energi kvar för att vara entusiastisk för dagen när jag vet att den är skit. Ja, jag är negativ. Men jag är bara så trött!!!!!!!!!

Okej, allt är inte så dåligt som det låter, men jag är knappt vid medvetande av trötthet, jag har knappt ätit på hela dagen, varken suttit eller vilat och mellan 11 och 12.40 har jag sprungit - och jag överdriver inte, jag fick mjälltugg och kände av min halvkassa kondition för att jag sprang så fort - så nu har jag huvudvärk och har inte fått ut något för det för jag känner mig ändå misslyckad för allt jag gjorde hjälpte inte.  Så nu vet ni varför, och nu kan ni få stå ut med lite klagande från min sida.

Jag ska sluta skriva om jobbet. Jag ska försöka undvika reklamen för McFlurry så jag inte blir påmind haha. Prata om något annat? Ja tack.
...
Kasst med hockeyn på tv. Det har inte varit CSI eller Grey's på två veckor på grund av elitseriefinalen. Usch! Vi vill ha CSI! Vi vill ha Grey's! Ner med hockeyn! :P När vi nu äntligen får se original-CSI så blir det hockey... Suck.

Ja, då ska jag väl gå och läsa och sova. Hoppas detta inlägg kompenserar min tystnad här lite. Trots negativiteten. Föresten, någon som vill ge mig Mario Cart inklusive ratt? Bara appopå ingenting. Jag skulle inte tacka nej.

Ha det!

Snö, tö, vårsol och regn

Här har det varit riktigt galet väder. Vi har haft nästan en vecka med snö (!), den enda snön vi haft under hela vintern och den kommer i slutet av mars. Nu är det regn. Igår var det strålande sol och +10 grader. I och för sig märker jag inget av det för jag jobbar mellanskift och är på jobbet hela dagen, men ändå. Hur som helst, vädret är väl galet på mer är ett ställe så ni förstår nog.

Igår diskade jag. Tjoho. I förrgår läste jag ut en bok - Songmaster av Orson Scott Card - som var riktigt bra. Jag hade föreställt mig att den skulle vara annorlunda men den var bra ändå. Nu får jag se vad jag ska läsa. Kommer inte att hinna i veckan ändå.

Anyway, I don't really have anything of interest to tell you. Jag letar efter en utbildning jag skulle kunna tänka mig att söka till hösten för pappa vill att jag söker något, men vad jag än väljer kommer jag bara med 10% säkerhet att läsa för jag ångrar mig ju hela tiden. Men jag har ju alltid Donken om jag skulle ångra mig :). Hur som helst, det är mest det jag håller på med. Jag ska försöka kolla igenom deklarationen snart också för jag har aldrig deklarerat själv förr. Jag brukar bara låta mamma göra det haha. Men jag får väl i alla fall försöka i år, innan jag ger den till mina föräldrar. Det är ju som att läsa kinesiska.

Nej, nu ska jag duscha och göra mig i ordning för jobbet. Ha det!