Tröstmat

Det var ett tag sedan jag skrev här... Tycker det har hänt en massa men vet inte riktigt. Har inte riktigt tänkt på det...

Håller på att packa inför flytten. Köket är nästan färdigt i lägenheten, luckor etc. ska bara målas. Okej, bara, men ändå. Så det närmar sig. Har dock slut flyttkartonger...

Skolan börjar ta slut. Eller, den här läsperioden. Imorgon redovisar vi projektet och nästa vecka är det dags för tentor. Känns som att jag har riktigt mycket att göra med både flytt och tentor, men det kanske bara är jag som inbillar mig det... Det finns ju faktiskt 24 tim på ett dygn, och vem behöver sömn?

Idag har varit en intensiv dag, trots att jag bara lämnat lägenheten för att slänga sopor och posta ett brev (det blev en sådan dag helt enkelt). 8 i morse ringde jobbet. Lunchtid ringde Hem och undrade när jag skulle flytta. Kring 15 kom HFAB och ringde på och skulle besiktiga lägenheten (vilket jag inte fått information om). Här var inte städat, jag såg ut som hej kom och hjälp mig och jag hade definitivt lagt undan lite prylar om jag hade vetat att någon skulle komma. Sedan ringde Folksam och undrade om adressändringen. Sedan ringde jobbet igen. Någonstans där emellan ringde pappa också. Så jag har varit upptagen, utöver allt annat skräp jag haft att göra idag.

Det bästa under dagen har dock helt klart varit kladdkakan jag precis bakade. Den var supergod. Smulade lite choklad ovanpå dessutom. Mums!

Okej, kanske inte världens bästa dag när en kladdkaka är det bästa som hänt, men whatever.

Det blir nog en tråkig vecka. En massa tentaplugg, jobb och bärande av tunga lådor. Bar 3 st till lägenheten i helgen, och har fortfarande träningsvärk. Okej, nu är jag inte den mest vältränade människan i världen, men ändå.

Det är egentligen bara en massa tråkig skit som pågår nu. Plugg och sånt skräp. Inget kul att berätta. Så går det.

Sagan om Dutten

Idag har jag köpt en dator! Jag har köpt en ASUS laptop, så jag kan springa omkring med datorn i en väska om jag vill. Jag har döpt den till Dutten. Så nu sitter jag här och skriver på Dutten. Han är en snäll dator, fast Vista kivas lite. Man var allvarligt tvungen att godkänna ett namnbyte på en mapp! Herregud. Det finns en gräns på hur paranoid man kan vara.

Dutten är ganska bra för paranoida, den har bl.a. ansiktsigenkänning. Jag kan nästan leka hemlig agent :).

Jag vill inte riktigt sluta leka med Dutt, men vid något tillfälle lär jag väl gå och lägga mig. Ska skita i labben imorgon så jag har hela dagen ledig för att leka med Dutten, plugga och leka med lägenheten (som officiellt blivit min idag).

Jag är jättesugen på chips. Låtsas att Hemköp har stängt...