Snörvel

Nu har jag internet här i lägenheten. Jag har fortfarande inte tid att sitta här mycket, men när har jag haft det under det senaste halvåret? Så allt är bra :). Har jag berättat om silverfiskarna? Det visade sig att de kom in med soffan jag köpte från IKEA... Jag fick lite mer än vad jag betalat för. Jag har mailat dem och sagt att jag vill ha någon slags kompensation, men vet hur långt tid det kommer att ta mig att bli av med dem och tänk om de spridit sig i övriga lägenheten?

Hur som helst, jag har det bra i övrigt. Julen har varit trevlig, trots att jag blev riktigt förkyld i söndags. Är halvvägs mot friskheten nu haha. Fick lite roliga saker. TV hade jag ju redan fått tidigare, så fick jag en DVD-brännare, lotter (vann 70 kr haha) en riskokare och en sådan väckarklocka som gradvis tänds så att man vaknar mer skonsamt. I morse vaknade jag till havsbrus haha. Min julklapp till mig själv är dock roligast. Jag har beställt ett Wii! Jag beställde det bara idag (hade tänkt köpa på OnOff men de hade inga, trots att det står på nätet att de finns i lager...) så jag får det väl nästa vecka eller veckan efter det, men ändå :D. I'm excited! Jag har beställt Super Paper Mario och Guitar Hero III också :P. Ooooh! Jag längtar!

Tror inte det var något mer. Jag ska försöka skriva lite oftare. Men när jag tittar på högen med disk, på de döda silverfiskarna under soffan som bara väntar på att dammsugas och julklappar som måste installeras så tar det emot att göra något annat än att ligga på soffan och slötitta på TV. Ha det!

[Tilt]

Okej, jag vet att jag inte skrivit här på jättelänge. Jag vet att jag är lite allmänt frånvarande. Jag vet, jag vet. Inte för att tjata :P. Nej, grejen är den att jag inte har internet i min lägenhet så datorn står fortfarande hemma hos föräldrarna. Dessutom jobbar jag som en galen idiot (kunde inte välja mellan att skriva idiot eller galning så det fick bli båda...) och har inte tid att åka förbi här och kolla min mail (host).

Allt jag kan göra är att be om ursäkt och lova att svara så snart jag har tid och ork. Vilket inte kan garanteras hända snart. Jag lovar att jag blir bättre så snart jag får eget internet i alla fall. Det är ett löfte jag kommer att kunna hålla.

Hur som helst, lägenheten är jättefin. Har köpt en massa möbler på IKEA och har inrett mer eller mindre helt färdigt. Har inte en definitiv tv, och ingen tv bänk, men jag har en liten fjutt-tv jag kan titta på i alla fall. Tv-bänken kommer förhoppningsvis på tisdag. Annars är det klart. Ska till Gekås imorgon och köpa det sista jag behöver. Jag har det i alla fall riktigt bra i min lägenhet, det är nära till allt och jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Tjoho! Jag har inte haft tid att göra något, men det är en annan sak. Jag gillar mina fönster, de är jättestora och fina. Ska lägga in bilder så snart jag har kamera och dator på samma ställe.

Nu måste jag åka, ska hem och äta hihi.

Ha det!