Ett tag sedan

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här sist. Men så går det ibland. Jag har varit rätt upptagen, och dessutom har jag inte lagt till bloggen bland mina favoriter i explorer sedan jag formaterade så jag kommer aldrig ihåg den :P. Hur som helst, tänkte bara meddela att jag kanske hittat en lägenhet. Jag var och tittade på tre idag och den sista var långt bättre än de andra. Den var verkligen helt, 100% perfekt. Läget är bra, hyran är bra, det är inflytt mer eller mindre direkt,  det är 2:a hand som blir 1:a hand om några månader, det är nära till centrum och en massa andra saker som är jättebra. Det är på översta våningen. Det är HFAB. Jag vill såååååå gärna ha den, så otroligt gärna. Jag vågar inte riktigt hoppas för det är för bra för att vara sant, men å andra sidan ser jag inte varför jag inte skulle få den för tjejen som hyr ut den sade att hon skulle skicka in blanketten redan på måndag. Så jag får se, men jag håller alla tummar och tår och ber alla andra göra det också. Så snälla, håll tummarna för mig!

Har jag sagt föresten att jag fått min iPod Touch? Har använt ca 3 GB redan, den är jättebra. Men det är så svårt att välja vad man ska lyssna på haha.

Nu börjar jag bli lite hungrig. Hm... Vad ska jag äta? Det är frågan. Svårt, svårt.

Täppt

Har lite svårt att andas, näsan är lite täppt sådär, så jag måste tugga med öppen mun när jag äter, annars kvävs jag. Vilket ju inte är speciellt bra haha. Men sådant får man leva med när man är förkyld. Har i alla fall passerat den värsta perioden. Hade feber och mådde verkligen uruselt. Var t.o.m. tvungen att sjukanmäla mig - så illa var det. Jag har inte sjukanmält mig till något på säkert ett år eller kanske två. Får börja sova lite bättre, kanske slipper nästa våg av förkylningar när de kommer om jag får i genomsnitt 8 timmars sömn per natt. Inte för att det kommer att lyckas, men jag bör sköta mig bättre än 2 timmar i alla fall :P.

Öppnade själv för första gången idag. Gick rätt bra, vi serverade iofs inte frukost men vi hade varor och sådant så det var en del att göra i alla fall. På ett sätt saknar jag att vara medarbetare för då slapp man bry sig om vad alla andra gjorde och man kunde bara köra sitt race så effektivt som möjligt. Nu måste man delegera och jag inser verkligen att inte speciellt många jobbar så effektivt som jag tycker man borde. Saker tar förvånandsvärt lång tid. Det är ganska svårt, man måste hela tiden räkna med extra tid för att folk är söliga haha. Nej, fullt så är det inte, men ibland blir man lite irriterad och önskar man kunde göra det själv, men det går ju inte.

Hur som helst, tillbaka till dagen. Var på jobbet 11 timmar (med förkylning, vilket var jätteskoj), åt inte på de 11 timmarna och gick inte på toaletten. Var så inriktad på jobbet att jag helt enkelt inte hann eller tänkte på det haha. Så går det. Vi sålde skitbra i alla fall, så chefen blir nog glad :P. Sedan kom jag hem och åt sushi, och nu sitter jag här och halvsover. Är verkligen helt slut. Ska nog somna tidigt idag. Hoppas.