Frustration, oenergi och ryggvärk

Upptäckte ett mycket intressant naturfenomen igår: folk som läser ekonomi rör sig hela tiden i en flock. Det ser helfånigt ut. De lämnar klassrummet för att köpa kaffe samtidigt - och de kommer tillbaka samtidigt! Trots att man måste stå i kö för att köpa kaffe, och betala en och en. Kanske har de en kaffeansvarig som håller koll på att ingen från grupper saknas, så de stackars ekonomerna måste gå själva. Naaaww...

Har gjort klart sista programmeringsuppgiften idag :D. Är ganska stolt, gjorde hela programmet from scratch, as it were, så jag tycker jag har rätt att skryta lite. Det är ett roulettespel. Så spelberoende, here I come! (Oh, wait, I already am - that's why I don't gamble. Crap. =P).

Har varit alldeles för kallt för att jogga de senaste dagarna (nej, jag är inte lat! Det är kallt!). Suck. Har powerwalkat (läs: "powerwalkat") två gånger, men snälla. Man blir ju inte ens andfådd. Håll tummarna för att det blir varmare och osnöigt till helgen/nästa vecka/resten av året.

I övrigt är det verkligen löjligt hur fattig jag är. Köpte upp mina sista pengar på Maxi idag (men jag fick ~37 kr i rabatt för alla kampanjprodukter jag köpte!) så nu är det slut... Vad som är slut vet jag inte, för jag har inte gjort något kul alls på 1 mån. Men slut är det i alla fall!

Jag borde få risktillägg för att plugga. Har så ont i ryggen av allt det här datorsittandet! I en vecka snart nu. Idag har jag suttit vid skrivbordet i hopp om att det ska bli bättre, men har lika ont som vanligt. Blä. Det är tur att man har haft programmering att dämpa smärtan med... "Jag vill programmera hela dagen lång, och imorgon också, trallalalala" =P.

Jag måste också säga några ord om Angélicas dator, som gått och blivit dödad av en katt. Jag hoppas den blir frisk snart, så man får återse Angélica på internet, nu när man inte ser henne irl. Norge snor de bästa människorna från oss. Dumma norge!

What else... Har inte riktigt ork att skriva mer. Det kräver så otrooooooligt mycket att trycka på knappar. Oh, well...

Hyper

Idag: Vaknade vid 6-tiden imorse, somnade om, sov i 5 min och vaknade igen... och så pågick det till ungefär 7.50 då jag gav upp. Oh, well. Lite mindre sömn, vad gör det, right? Inte som att sömn är speciellt viktigt. Så jag gick upp. Åt frukost. Ut och joggade. Duschade. Kollade mailen. Städade upp lite i lägenheten. Gick till skolan. Lektionen var inställd så jag gick till Maxi och köpte mat m.m. Åt lunch. Åkte in till stan med lite "rainy day"-pengar jag skramlat ihop men köpte bara en inköpslista att hänga på kylskåpet för jag sprang bara omkring mellan affärerna så jag skulle hinna innan parkeringstiden gick ut. Rätt lönlöst egentligen, men så går det ibland. Sedan hem och började städa. Städade, städade, städade och städade. Sprang ner med gamla badrumsskåpet till förrådet. Slängde sopor. 4 tim eller något sådant städade jag. Nu är här så rent så jag vågar knappt röra i något av rädsla att smutsa ner det. Är trött, men vill fortfarande göra något, kan fortfarande inte slappna av. Det börjar bli jobbigt, känner mig stressad. Vet inte vad det beror på. Bara vaknade, alldeles hyper.

Nu har grannen på TVn så högt att jag hör precis vad hon tittar på. Som om hon vore i samma rum. Jag blir galen, kan inte människan sänka liiite?!?! Fast idag får jag nog inte klaga för jag har spelar musik på ganska hög volym hela eftermiddagen då jag städade. De flesta andra dagar kan jag klaga, men inte idag. Men jag tycker i alla fall det är otrooooligt irriterande.

Har sytt till gardinerna till vardagsrummet nu i alla fall. Så nu har jag gardiner! Det blev lite skumt eftersom jag fick sy ihop 3 st och sedan klippa isär dem, men det syns bara om man tittar riktigt noga :P. Dessutom har jag hittat en lampa på loppis som passar mycket bra här inne. Är en del saker jag behöver till lägenheten, men har absolut inga pengar. Absolut ingenting. Så jag får fortsätta drömma. Om inte någon skulle vilja donera lite pengar? Eller ett skåp från IKEA? Fick faktiskt en gratis tidning idag. Hoppas den är gratis i alla fall, jag har då inte beställt den. En datortidning, Computer Magazine? Säkert intressant att läsa i alla fall, så jag tackar och tar emot.

Har inte mycket skoj på gång när jag har så dåligt med pengar, så det finns inget speciellt att berätta. Vi får se om jag har råd med mat för resten av månaden, så kanske nästa blir roligare. Fast det är ju inte speciellt troligt eftersom jag ska spara pengar till det där skåpet... Oh, well..

Funderar lite vad jag ska hitta på med balkongen nu när det börjar bli lite varmare och man kan vara där ute (okej, inte än. Men snart). Funderar på en lite större låda där man kan förvara saker, och två stolar och ett bord. Eventuellt någon kudde att sitta på på lådan. Men jag skulle vilja ha ett lite mindre bord och kanske sätta några växter på också... Tja, kommer väl på något.

Nja, ska nog dra något gammalt över mig innan jag går i spinn. Bara en sista fråga. Blir mini-marshmallows alltid upplösta i varm choklad? Eller är det jag som lyckats köpa någon konstig sort som bara smälter?