Nope, ingen fantasi

Jag gör som jag blir tillsagd och skriver mer. Det har inte hänt så mycket. Har jobbat en del, börjat sätta igång och plugga till kursen (insåg igår att det bara är en vecka kvar tills jag åker!) och allmänt försökt att vila. Idag har jag hunnit köpa lite mat för mina sista pengar, misslyckats med att koka ett ägg (det sprack och jag ville inte ta ett nytt), lagat lunch och tittat på några avsnitt av Vänner. Nu ska jag plugga lite innan jag tittar på Eragon som jag lånat av Carro och så ska jag plugga lite till. Imorgon blir det jobb igen och på kvällen ska jag äta på Verona med familjen för pappa fyller år. På onsdag kommer IKEA och hämtar min soffa föresten. Eller, byter den. Det ska bli jätteskönt att kunna gå upp mitt i natten och ta ett glas vatten utan att behöva hoppa hela tiden så att det inte kryper några silverfiskar över fötterna... Huu...

Tänkte lägga upp lite bilder på min lägenhet (äntligen). Får se hur det blir med det, men om jag känner för det dyker de upp här senare idag.

Av någon mystisk anledning börjar det redan bli mörkt. Jag tror min promenad idag kommer att ske i mörker, vilket inte är helt fel men jag hade gillat att gå lite i solen en stund. Inte för att det varit soligt men igår var det rätt trevligt.

Nej, nu ska jag sätta igång och plugga. Det är skönt att kursen är snart så jag slipper det här. Jag är tillräckligt trött efter jobbet utan att behöva tänka mer på det. Tänk att bara kunna komma hem och kasta sig på soffan (silverfiskfri) och sätta på en film. Aaahh.

Glömde föresten. Gick ju på massage i torsdags. Otroligt skönt! Det kändes som att sova i 30 min och jag var helt borta resten av dagen. Nästa gång ska jag inte gå en dag då jag jobbar. Tänk att få gå hem och sova efteråt. Mmm.


Min kamera strejkade så jag kunde inte ta nya bilder (därför är julprydnaderna med på bilderna) men det ser mer eller mindre ut såhär fortfarande.


Guitar Hero III m.m.

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen... Jag är bara så trött hela tiden. Idag har jag jobbat 8 timmar utan rast, mat eller vila. Vi hade en kontrollant som kollade så vi serverade bra råvaror etc. så vi fick jobba extra hårt. Fick en del skit från chefen också. Inte för att jag förtjänade det, kontrollanten sade att jag jobbade jättebra i köket men sedan skrek chefen på mig lite för att jag stod i 1:an när jag hade mellanskiftet. Han tyckte jag kunde stå överallt annars än i 1:an och att jag bara utförde ett dåligt jobb när jag var där och inte kunde stötta de andra. Man undrar ju om man någonsin är bra nog.

I alla fall, ska inte tänka mer på det. Åker snart på kurs så jag måste plugga till det också, när allt jag vill göra är att spela guitar hero :). Sade jag att jag köpt ett Wii? Det gjorde jag nog. Har fått mitt Guitar Hero nu också. Tjoho! Regerar "easy" haha. Jag måste dock ta konsekvenserna av det, jag har nu en budget på 25 kr om dagen om jag ska klara mig med pengarna jag har kvar till slutet av månaden. Så det blir till att äta på jobbet så mycket som möjligt - tur att jag jobbar på en restaurang hehe.

Nej, nu ska jag nog somna framför tv:n. Föresten, vi har en jättegod kampanj nu, ElNacho är den godaste burgaren hittills och nachochipsen med cheddardip är extremt beroendeframkallande! Det måste ni pröva! :P Jag kan också tillägga att jag nu håller på att lägga alla kompisars bloggar i Favoriter så ni får gärna skriva adressen till eran i kommentarerna här eller så.

Ha det!

Senare: Hm... Hade tänkt lägga mig 23, men nu är klockan 23.30 och jag är fortfarande uppe... Känner inte för att lägga mig. Imorgon kommer jag att hata mig själv dock. Men whatever. Tittar på Scrubs. Det regerar :). Har föresten bokan tid för massage nästa torsdag. Har så otroligt ont i axlarna och är alldeles stel i hela kroppen så jag tänkte att det vore en bra idé. 30 min kostar 290 kr, vilket inte är så farligt. I och för sig är det ganska illa för min budget, men jag har en massa pasta hemma som jag kan äta så jag slipper svälta i alla fall - och så jobbar jag som sagt på restaurang haha. Hur som helst, massage ska bli såå skönt. Mitt jobb gör verkligen inte underverk med mina leder. Har ont i höger hand nästan varje morgon när jag vaknar, den är alldeles stel och lederna känns svullna. Höger axel gör också ont, min lilltå kommer aldrig mer vara densamma och min nacke är stel och gör ont. Inte direkt ett jobb man kan bli gammal med. Måste fundera ut vad jag ska hitta på i framtiden. Jag har inget emot McD och vill gärna jobba mig upp, men samtidigt tror jag inte att min restaurang ger världens bästa framtidsutsikter. Jag får se hur det blir. Hur som helst, det hade varit skönt på ett sätt att ha regelbundna arbetstider och inte behöva sova 4 timmar för att man jobbat natt två dagar tidigare och inte hunnit ställa om dygnet. Men å andra sidan skulle det vara dötråkigt att jobba 8-17 varje dag. Dessutom hatar jag att gå upp tidigt på morgonen. Att jobba 11-17 skulle vara mycket bättre hehe. Hur som helst, nu har jag skrivit ganska mycket och klockan är 23.45 så jag ska nog gå och lägga mig. 9 timmars jobb imorgon, utan rast eller vila (förmodligen). Ha det!

Gott nytt år!

Nu har det hunnit bli 2008. Ingenting speciellt har hänt än för att jag ska kunna säga att året är speciellt bra, men å andra sidan har det gått några timmar bara, och de flesta av dessa har jag sovit, så... Jag håller tummarna :). Jag har i alla fall hunnit hänga upp min spegel och håller på att laga mat, couscous med grönsaker och kyckling.

När det gäller soffan kan jag meddela att jag mailat IKEA och de svarade att de skulle hämta den om jag ville, men jag vill ju ha en soffa så jag skrev till dem att jag bara ville byta om de kunde garantera att den andra var helt fri från insekter för vid det här laget har jag ju hunnit bli av med en del i alla fall. De har inte svarat ännu.

Jag har spelat en hel del Wii, jag och Carro spelade i 5 tim och 14 minuter igår (den har en loggbok haha). Jag väntar på Guitar Hero och Super Paper Mario som kommer med posten imorgon (trodde posten skulle komma igår men det kom tydligen ingen snyft). I alla fall, det är helkul och man får en massa träningsvärk hehe.

Nej, nu ska jag äta och dammsuga, plugga och ta en prommenad och så ska jag spela lite Wii och se lite på tv :D. Tänkt vad mycket jag har att göra. Ha det bra och gott nytt år!

PS. Bakade muffins med marchmallow fluff i förrgår. De är snart slut :P.