Ja ja, jag vet

Okej, jag har ignorerat min blogg lite. Men snälla, kommentera någon ibland? Så blir det lite roligare för mig också ;).

Ska bara snabbt uppdatera vad som pågår för jag har en del saker att göra idag (mat, plugg etc.). Jag är ganska stolt över att jag nu 2 ggr joggat rundor över 5 km - jag som för 2½ månad sedan inte ens klarade 10 m! Jag har laddat upp med lite nya träningskläder som gjorde ett stort hål i plånboken. Dock jag har börjat få ont i höger knä. Löparknä kanske? Har inte råd med nya skor... så jag får väl vara dum och springa trots att det gör ont. Så farligt är det inte än i alla fall.

Mycket att göra i skolan, nätverksprov nr 1 på gång om ett par veckor. Det är svårt! Men roligare än jag trodde det skulle vara faktiskt. Mycket jobb med systemutvecklingsprojektet också. Men när har jag inte mycket att göra?!

Tog en tripp till IKEA för 2(?) veckor sedan, med mamma. Mycket trevligt. Köpte en sideboard till köket och en lampa och det blev jääääättefint. En dvd-hylla rikare är jag också, och så lite andra småprylar. Har också oljat mitt köksbord så nu kan jag äta vid det :P. Jag hade sparat i 2 mån för IKEA, så var inte orolig, jag hade råd :P.

Har påsklov denna vecka, vilket mer eller mindre innebär att jag pluggar som vanligt, bara att jag slipper lektioner. Så jag har några extra timmar om dagen för att leka :D. Me like play. Har varit och ätit lunch(eller middag) hos föräldrarna under påskdagarna så jag har fått god mat och sluppit köpa mat själv :P. Alltid trevligt. Grodlår och surströmming och lamm och något annat. Ja, inte på samma gång så klart. Hur skulle det smaka?!

Nej, nu ska jag laga mat. Spaghetti med köttfärssås. Exotiskt, va?